Ingredients
- 150gr de salmó fumat
- un grapat de tàperes
- un grapat de cogombrets
- dues cullerades de pastanaga picada
- dues cullerades d’api picat
- dues cullerades de formatge crema
- una culleradeta d’anet
Elaboració:
Piquem els cogombrets i les tàperes i els barregem amb la pastanaga, l’api, el formatge i l’anet formant una pasta homogènia.
Agafem una glaçonera de glaçons rodons que no siguin massa grossos i untem tots els forats amb oli d’oliva.
Folrem els forats de la glaçonera amb salmó, deixant que sobresurti una mica per les vores. Omplim el forat del salmó amb l’ajuda de dues culleretes i el tapem amb el salmó que sobresurt.
Repetim l’operació per a tots els bombons.
Tapem la glaçonera amb paper film i la deixem a la nevera com a mínim dues hores.
Per servir, es treuen de la glaçonera i es posen en un plat de presentació.