Dissabte, anant a mercat vaig trobar una oferta de cireres i no em vaig poder resistir en provar aquesta recepta! Senzilla i boníssima. L’únic «inconvenient» que té és que s’han d’espinyolar les cireres.
Ingredients
500g de cireres sense pinyol
100g de mantega tova
100g de sucre
3 ous
150g de farina
1 sobre de llevat químic
2 cullerades de kirsch
30g d’ametlla ratllada
Elaboració
Treu els pinyols de les cireres (és la part més dura de totes)
Treballa en un bol la mantega i el sucre fins que quedi una pasta uniforme.
Afegeix-hi els ous d’un en un.
Un cop s’han agermanat els ous posa-hi la farina i el llevat barrejats, el kirsh i l’ametlla ratllada.
Aboca la barreja en un motlle prèviament untat de mantega i amb la base folrada de paper de forn.
Posa les cireres sobre la coca. Enforna la safata a 170º durant 35-40 minuts.
A mesura que pugi el pastís les cireres quedaran colgades.