Val a dir que, en general va agradar més la primera versió!
Recordeu que s’accepten propostes de millora!
Ingredients:
1 massa de pasta de full rectangular i gruixudeta (0.5cm més o menys)
la meitat del seu pes en llardons
60-70g de pinyons
34-40g d’ametlla tallada (opcional)
sucre
canyella
1 ou
Elaboració:
Poseu a estovar els xampinyons i les ametlles en aigua una mitja hora abans de fer la coca. Si és més, no passa res.
Enceneu el forn a 250º
Trinxeu els llardons (al gust de cadascú)
Enfarineu la taula i estireu la massa a la mida de la safata.
Poseu un paper sobre la safata del forn.
Estireu-hi la massa.
Punxeu la massa amb una forquilla.
Pinteu la massa amb l’ou batut.
Repartiu tots els llardons sobre la massa.
Escorreu els pinyons i les ametlles i escampeu-les sobre la coca.
Barregeu una mica de canyella amb el sucre i poseu-ho sobre els pinyons.
Recordeu en fer el bordó al voltant de la coca perquè no pugi massa el full per les vores.
Enforneu la coca, dalt i baix i abaixeu la temperatura del forn a 180º- 200º.
Es deixa coure fins que la coca queda torrada al gust de l’usuari (solen ser uns 30 minuts)
S’espereu que s’arrefredi… Impacients!
I ja es pot menjar!