Coca de mostassa i tomàquet

Una recepta senzilla i molt efectiva. Amb pocs ingredients i no massa temps, podem fer un entrant abundant.

Ingredients (per a una coca)

  • 1 massa de pasta de full (de les quadrades, no de les rodones)
  • 1 pot de mostassa
  • 4 o 5 tomàquets grans
  • Formatge roquefort
  • Formatge ratllat
  • Olives mortes
  • Anxoves
  • Sal
  • Orenga

Elaboració:

S’encén el forn a 200º

S’estira la massa fins que tingui la mateixa mida que la safata del forn (no cal que sigui especialment fina)

Es suca tota la base amb mostassa, sense por

Es tallen els tomàquets a rodanxes una mica gruixudes

S’hi posa sal (però no massa)

S’enforna i es deixa fins que els tomàquets estiguin cuits (10-15 mintus, normalment)

Es treu del forn i s’hi posen les anxoves, el formatge roqueford, les olives mortes, l’orenga i el formatge ratllat.

Es torna a enfornar fins que el formatge s’hagi fos

Es deixa arrefredar

Es talla a quadres

Es posa en plats i es serveix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *