Ingredients pels crackers:
- 1 tassa de farina (de cigró o fava)
- 2 cullerades soperes d’oli d’oliva
- 3 o 4 cullerades d’aigua
- sal
- Herbes (orenga, timó, provença…)
Elaboració:
S’escalfa el forn a 200º, 250º
Es barregen tots els ingredients i s’amassen.
Si faltés aigua, se n’hi afegeix més, mica a mica
Un cop amassat, s’estira la massa i es talla amb les formes que es vulguin (triangles, rodones, quadrats…)
Es posa al forn i es cou (s’ha de procurar que no es cremi!)
Ingredients per la salsa d’albergínia:
- 2 albergínies
- oli d’oliva
- sal
- tahina (opicional)
- Suc de llimona (opcional)
- julivert (opcional)
Elaboració:
Es couen les albergínies al microones (també poden ser escalivades)
Es pelen.
Es posen en un got de túrmix amb oli i sal (i, si es vol, els ingredients opcionals)
Es trinxa tot per fer un puré
Es posa en un bol i es serveix.