Son.cat

Magdalenes (amb pinyons)

 No em vaig poder resistir als ulls blaus de ma fillola demanant-me de fer magdalenes.

Així que vaig cercar una bona recepta i ens vam posar a treballar. La recepta és senzilla i el resultat és molt bo. Com que no els agrada la canyella no n’hi he posat, però en canvi hi vaig afegir uns pinyonets (que els tornen bojos)
Ingredients:

125g d’ous

175g de sucre

60g de llet

190g d’oli de gira-sol

210g de farina

5g d’impulsor (tipus royal)

Una mica de sal

La ratlladura d’una llimona

20-30g de pinyons

 

Procediment:

Comença a batre els ous.

Afegeix-hi progressivament el sucre.

Bat-ho fins que pugi la barreja.

Afegeix-hi la llet i l’oli de gira-sol barrejats, a velocitat lenta, barreja-ho ben barrejat.

Afegeix-hi la farina, l’impulsor i la ratlladura de llimona barrejats progressivament.

Quan tinguis una massa ben homogènia bat-ho a velocitat ràpida un parell o tres de minuts

Deixa reposar la massa a la nevera durant 1 hora com a mínim.

Escalfa el forn a 250º

Omple les bases de les magdalenes fins a 2/3

Posa-hi els pinyons per sobre

Enforna-les a 210º uns 15 minuts aproximadament.

 

Deixa que s’arrefredi i gaudeix-ne!

Exit mobile version