Així que vaig cercar una bona recepta i ens vam posar a treballar. La recepta és senzilla i el resultat és molt bo. Com que no els agrada la canyella no n’hi he posat, però en canvi hi vaig afegir uns pinyonets (que els tornen bojos)
Ingredients:
125g d’ous
175g de sucre
60g de llet
190g d’oli de gira-sol
210g de farina
5g d’impulsor (tipus royal)
Una mica de sal
La ratlladura d’una llimona
20-30g de pinyons
Procediment:
Comença a batre els ous.
Afegeix-hi progressivament el sucre.
Bat-ho fins que pugi la barreja.
Afegeix-hi la llet i l’oli de gira-sol barrejats, a velocitat lenta, barreja-ho ben barrejat.
Afegeix-hi la farina, l’impulsor i la ratlladura de llimona barrejats progressivament.
Quan tinguis una massa ben homogènia bat-ho a velocitat ràpida un parell o tres de minuts
Deixa reposar la massa a la nevera durant 1 hora com a mínim.
Escalfa el forn a 250º
Omple les bases de les magdalenes fins a 2/3
Posa-hi els pinyons per sobre
Enforna-les a 210º uns 15 minuts aproximadament.
Deixa que s’arrefredi i gaudeix-ne!