Son.cat

Mousse de xocolata sense gluten

mousse de xocolata sense gluten

De vegades dels problemes se n’aprenen coses noves. En un taller de cuina sense gluten el forn no va funcionar. No passava de 70º-80º. Vam fer un brownie (mireu la recepta de brownie sense gluten) però el forn no coia, així que ho vam deixar a veure què passava. Al final de la classe vam obrir el forn i vam descobrir una mousse genial i deliciosa. Així que copio la recepta del brownie amb les modificacions del forn.

Ingredients:

Elaboració:

S’unta un motlle rectangular (tipus plum cake) de mantega

Es fon molt lentament la xocolata amb la mantega. No ha de bullir!

Un cop fos. S’hi afegeix el sucre i els ous, d ‘un en un, sense deixar de remenar,

Si agrada s’hi pot afegir una mica de canyella o essència de taronja

S’hi afegeix la farina de panís sense deixar de remenar

S’aboca la barreja al motlle i s’enforna a 80º durant 30-40 minuts aproximadament

Quan faci una mica de crosta per les vores i tingui consistència per sobre es treu.

La mousse és cremosa i es desfà a la boca.

Exit mobile version