Son.cat

Pa de pessic sense gluten

Ingredients:

Elaboració:

S’unta un motlle de 15cm aproximadament de llard desfet. Es reserva.

Es separen les clares dels rovells

Es munten els rovells amb 95g de sucre

Es barreja la farina de panís amb els rovells. Si la massa queda molt seca hi afegim unes gotes de llet. Poc a poc, fins que la massa quedi humida, però no una sopa.

Es munten les clares una mica dures.

Es barregen amb la resta d’ingredients amb suavitat fins que quedi una massa ben esponjosa

Es posa la massa al motlle

S’enforna a 185º entre 30 i 35 minuts.

Un cop cuit es fa baixar el pa de pessic deixant-lo caure horitzontalment al terra.

Es desmotlla i es deixa refredar sobre una reixa

 

Cal tenir en compte que aquest pa de pessic té una textura una mica sorrenca. Si no n’heu fet mai, recomano de provar-ho abans de fer un pastís per tal de valorar com és i les possibilitats de fer-ne més.

 

 

Exit mobile version