Pastissets de formatge i melmelada de pebrots

Ingredients:

1kg de pebrot escalivat

650g de sucre

Mascarpone

Formatge d’untar

Massa brisa.

Elaboració:

Es prepara la melmelada de pebrot:

Es posen els pebrots escalivats i el sucre un parell d’hores.

Passat aquest temps es posa a bullir sense presses, en un pot entre mitja hora i tres quarts d’hora destapat

Si hi queda molta aigua es separa i es deixen només els pebrots.

Es passen pel túrmix i ja es té la melmelada feta. Si continua sent molt líquida es pot fer coure una estona més, procurant que no s’enganxi, per fer-la reduir encara una mica.

En un bol es barreja, a parts iguals, el formatge d’untar i el mascarpone fins que quedi una pasta uniforme.

S’estira la pasta brisa fins que tingui mig centímetre.

S’unten els motlles i es folren amb la massa.

S’omplen els motlles amb una base de la barreja de formatges i, a sobre, s’hi posa la melmelada.

Es cou al forn, ja escalfat, a 180º durant 30-35 minuts.

Es deixa refredar

Bon profit!!