Aquesta és una recepta senzilla, de gust molt suau però extremadament sorprenent.
Ingredients (per a una truita)
- 2 ous (es pot fer amb un, depèn de l’habilitat)
- Espinacs cuits (poden ser congelats)
- Palets de cranc (2 o 3)
- Olives farcides sense pinyol
- Maionesa
- Sal
Elaboració:
Es fa una truita plana i rodona de la mida del plat (una mica fina)
Es posa sobre el plat en el que la servirem i es talla a triangles (seran les porcions finals) No han de ser ni molt grans ni molt petites perquè s’acostuma a menjar amb les mans.
A banda:
Es piquen (una mica) o tallen els espinacs per trencar-los (és important trencar-los bé perquè si no, després, al separar els talls del plat s’estirarà tot)
Es tallen ben petits o piquen (però que no siguin una pasta, si no trossets) les olives i els palets de cranc
Es barreja tot en un bol
S’hi posa una mica de maionesa (1 cullerada)
Es barreja ben barrejat fins que quedi una massa fàcil d’estirar (i bona) es pot treballar amb les quantitats d’ingredients fins a obtenir un gust que ens agradi.
Amb l’ajuda de dues culleres s’estira aquesta massa sobre la truita fent una capa d’un mig centímetre com a molt.
Es serveix