Coca de llardons 2

Tal com recordareu vam fer dues coques de llardons. Així que aquí va la segona!

Val a dir que, en general va agradar més la primera versió!

Recordeu que s’accepten propostes de millora!

Ingredients:

1 massa de pasta de full rectangular i gruixudeta (0.5cm més o menys)

la meitat del seu pes en llardons

60-70g de pinyons

34-40g d’ametlla tallada (opcional)

sucre

canyella

1 ou

 

Elaboració:

Poseu a estovar els xampinyons i les ametlles en aigua una mitja hora abans de fer la coca. Si és més, no passa res.

Enceneu el forn a 250º

Trinxeu els llardons (al gust de cadascú)

Enfarineu la taula i estireu la massa a la mida de la safata.

Poseu un paper sobre la safata del forn.

Estireu-hi la massa.

Punxeu la massa amb una forquilla.

Pinteu la massa amb l’ou batut.

Repartiu tots els llardons sobre la massa.

Escorreu els pinyons i les ametlles i escampeu-les sobre la coca.

Barregeu una mica de canyella amb el sucre i poseu-ho sobre els pinyons.

Recordeu en fer el bordó al voltant de la coca perquè no pugi massa el full per les vores.

Enforneu la coca, dalt i baix i abaixeu la temperatura del forn a 180º- 200º.

Es deixa coure fins que la coca queda torrada al gust de l’usuari (solen ser uns 30 minuts)

S’espereu que s’arrefredi… Impacients!

I ja es pot menjar!