Ingredients:
150g de farina de cigró
1/2 sobre de royal
Formatge batut o iogurt
2 culleradetes de lli mòlt
sal
S’amassen els ingredients posant-hi poc a poc els líquids, a mesura que la farina els admeti. Si veiem que la massa queda massa líquida hi hem d’afegir farina, tenint en compte que probablement hi haureu d’afegir molta més farina per a poder-ho relligar.
Ha de quedar una massa compacta però «trencadissa» a l’esclafar-la, com si tingués la textura del fang mig sec.
Un cop tinguem la massa feta l’estirem sobre una superfície enfarinada amb farina de cigró.
Es posa la coca sobre la planxa del forn
Es suca amb tomàquet (lleugerament)
Es posa al forn a 180-200º durant 8-10 minuts perquè la massa es cogui i sigui cruixent
Un cop la massa estigui bastant cuita, però no del tot.
Es treu del forn.
Es farceix al gust (s’hi posa més tomàquet, bolets, carn, formatge… )
Es torna a enfornar per a que es cogui el farciment
Ja està! 😀